Εβδομάδα Ενημέρωσης Εργασιακού Εκφοβισμού

Comments: 0

Η Workplace Bullying Awareness Week έφτασε (16-22/10). Μια καμπάνια που ξεκίνησε από την Αμερική, και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον Καναδά και πριν από 4 χρόνια έγινε Παγκόσμια Καμπάνια Ενημέρωσης με συμμετοχές από ΗΠΑ, Καναδά, Ινδία, Ιαπωνία, Αγγλία – Ουαλία – Σκωτία, Ν.Αφρική, Μαλαισία, Αυστραλία, Ν.Ζηλανδία κ.α. . Από την Ελλάδα, το σωματείο μας συμμετέχει για 2η χρονιά. Με αφορμή την εβδομάδα αυτή, μερικές ενέργειες του σωματείου μας:

 Έρευνα για την παρενόχληση

Σε αυτό το διάστημα το ελληνικό σωματείο No Mobbing at work διεξάγει έρευνα για την παρενόχληση στην εργασία, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει κάθε εργαζόμενος που έχει βιώσει εργασιακό εκφοβισμό τον τελευταίο χρόνο.

Ανώνυμες μαρτυρίες παρενόχλησης

Η καμπάνια ΜΙΛΗΣΕ ενισχύει την ενημέρωση των εργαζομένων για τον εργασιακό εκφοβισμό, ενθαρρύνοντας εργαζομένους να μοιραστούν ανώνυμα την εμπειρία τους σχετικά με την παρενόχλησή τους στο χώρο εργασίας

Δωρεάν Εκπαίδευση Επιχειρηματιών

Στις δράσεις του σωματείου έρχεται να συμπληρωθεί και η δωρεάν εκπαίδευση επιχειρηματιών για τον εργασιακό εκφοβισμό. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: