Σεμινάριο στο Action Aid Youth Center Thessaloniki

Comments: 0

Συνεχίζουμε τα σεμινάρια για την ηθική παρενόχληση! Στις 16/11 είχαμε τη χαρά να ενημερώσουμε νέους που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας στο Action Aid Hellas Youth στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια όμορφη συζήτηση με τους νέους της πόλης, συζητήσαμε τις επιλογές που έχει ένα θύμα παρενόχλησης και κυρίως το πώς μπορεί να αναγνωρίσει ότι αυτό που βιώνει είναι παρενόχληση.

Ευχαριστούμε την κυρία Γραμματικοπούλου για τη συνεργασία!
______
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία της Action Aid
Το Κέντρο της #ActionAid στη Θεσσαλονίκη προωθεί την ενεργό συμμετοχή των νέων στη ζωή της πόλης μέσω της απασχολησιμότητας, των τεχνών και του εθελοντισμού. Στόχος είναι να ενισχύσει τις δεξιότητες των νέων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης τους, δημιουργώντας το πλαίσιο για να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μία βιώσιμη πόλη.

 

Το Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας του Κέντρου της ActionAid στη Θεσσαλονίκη, υλοποιείται σε κύκλους διάρκειας περίπου 2 μηνών και στοχεύει στην ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και τη βελτίωση της ικανότητας εύρεσης και διατήρησης θέσεων εργασίας. Προσφέρουμε δωρεάν ατομικές συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής, ομαδικά εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, σύνδεση με μέντορες και γνωριμία με επαγγελματίες και την αγορά εργασίας.

#activeyouth #skg #employabilityskills #thessaloniki